Advertisement

František Segrado / Fešák Hubert (František Segrado, Patrola Šlapeto) - YouTube - Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu.

František Segrado / Fešák Hubert (František Segrado, Patrola Šlapeto) - YouTube - Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu.. Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Má žena už mě nemiluje; Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla.

Mámo, svaž mi můj ranec; Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová.

František Segrado - V paralelním vesmíru - ukázka - YouTube
František Segrado - V paralelním vesmíru - ukázka - YouTube from i.ytimg.com
Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení.

Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku;

Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Mámo, svaž mi můj ranec; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Má žena už mě nemiluje; Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla.

Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Má žena už mě nemiluje; Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner.

"Kudykam" Hapky a Horáčka bude do jisté míry sociálním ...
"Kudykam" Hapky a Horáčka bude do jisté míry sociálním ... from musical.cz
Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Mámo, svaž mi můj ranec; Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Má žena už mě nemiluje; Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení.

Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku;

Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Mámo, svaž mi můj ranec; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Má žena už mě nemiluje;

Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Má žena už mě nemiluje;

František Segrado - Řekni, když si lehneš - ukázka - YouTube
František Segrado - Řekni, když si lehneš - ukázka - YouTube from i.ytimg.com
Má žena už mě nemiluje; Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987).

Mámo, svaž mi můj ranec;

Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Mámo, svaž mi můj ranec; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Má žena už mě nemiluje;

Posting Komentar

0 Komentar